Nejnovější recenze ze sekce Dřevěné hračky
- Dřevěná, veselé barvy
- Stabilní, zvládne přejet i schodek.
- Při jízdě zadeček žabky mírně poskakuje.
- Provázek se vejde do mezery mezi kolečkem a tělem žabky, takže se snadno zamotavá kolem koleček.
- Když žabku držím za provázek ve vzduchu a chci ji položit na zem, nepostaví se na kolečka, ale převáží se na záda.
Klasické dřevěné kostky na hraní, uvidíme jak dlouho vydrží potisk
Proti samotnému telefonu nic nemám. Vadí mi ale matoucí informace o něm ze strany prodejců. Podle českého popisu telefonu jsem opravdu očekávala jakýsi "zvonek ve sluchátku". Jenomže ze sluchátka bylo při jeho pohybu slyšet pouze nějaké cinkání. V první chvíli jsem si myslela, že mám vadný výrobek, něco se ve sluchátku rozbilo a mne čeká anabáze reklamace. Pak jsem si na originální krabici přečetla originální informaci od výrobce, že se jedná o "chrastění rolniček !" A to opravdu není zvonek. Sluchátko je vlastně takové chrastítko. Závěr: na to, jak je telefon drahý, bych uvítala, kdyby prodejce uváděl správné informace. Možná by stačil jen přesný překlad originálního popisu od výrobce.
- Krásný design, kvalitní provedení
- Skvělá hračka, má úspěch
- krasne zpracování
- Dřevo
- Několik možnosti jak si vyhrát a procvičit motoriku
- Konečně něco i pro 6+
Krásné dřevěné zvířátko.
Krásná dřevěná zvířátka, jsou poměrně malá, ale u každého je uvedena velikost v centimetrech.
Pěkné dřevěné zvířátko.
- Hezký design
- Oblíbená značka
- Kvalitní zpracování (dřevo, barvy)
- Více způsobů hry
- Zabaví teď a určitě i v budoucnu
- Šroub se vejde ročnímu dítěti do pusy, zřejmě by ho nespolklo, ale hračku je lepší mu půjčovat jen pod dohledem. Doporučení je však od roku a půl, pokud si dobře vzpomínám.
- Jednoduchá hračka za pár korun
- Kvalitní dřevěná hračka
- Oblíbená značka
- Hračka má jen jeden způsob hry, určitě brzy omrzí, ale za přijatelnou cenu splnila účel
Jednoduchá hračka za pár korun, ale syn si s ní neustále hraje. Vždy ho zabaví u jídla. Nemá sice více využití a v pozdějším věku už ho asi omrzí, ale momentální účel pro 1 roční dítě to splnilo.
ok
+++
Praktické
Vnučka to miluje
naše princezna z nich je nadšená
- Naučná pěkná hračka.
- Kvalitní dřevo, krásně barevné. Vnoučata si skládačku hned oblíbila.
- Pečlivě zpracováno. Tyčky na gumičkách jsou super nápad,aspoň se nevylomí při manipulaci.
- Skladný, i na dovolenou do kufru.
OK, doporučuji.
Poměr cena-kvalita odpovídá.
krásná naučná tabulka, dcerku zaujalo více než tištěné papíry. líbí se mi, že je to i barevně odlišené, takže je to pro děti mnohem zajímavější a více je baví trénovat. Navíc si mohou trénovat sami.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »