Nejnovější recenze ze sekce Dřevěné hračky
- Krásné barevné obrázky, lehké na sestaveni
- Tato hračka mě velmi mile překvapila. Netušila jsem, že zajíček zadními kolečky "hopsá" jako by byl skutečně živý! Je to moc pěkné a roztomilé. Opravdu povedené.
Ještě jsem hračku neviděl ale tuším, že kolečka budou na tvrdé podlaze prokluzovat, o čemž se zmínily i některé recenze! Snad se to dá vyřešit nalepením proužků gumy...
Vypadá hezky ,dřevěný ,ale dost těžký .
- vhodné pro malé děti
Jednoduchá dřevěná pomůcka pro rozvoj dětské mobility
Líbí se mi, že hračka vydrží dlouho - nejdřív si dítko vyhraje jen s náhodným posouváním koleček, pak ho baví zvířátka nakonec až povyroste cvičí abecedu.
Hračka vypadá pěkně, dřevo je bytelné, parádní dárek.
Pěkná naučná hračka ,dřevěná za slušné peníze
Classic World manipulační box 10v1 kuře
Přidáno: 15. března 2024
(naposledy upraveno 15. března 2024)
Zakoupeno v ELIS DESIGN
Jednoduše kouzelné. Malému je 7 měsíců a i tak ho už hračka baví
- Zvoní, funguje.
Kvalitní zpracování, hezký nápad.
Pěkná zábavná hračka.
- Pekny vzhled cena kvalita
Vajicka se nam velice libi , syn ma s toho velkou radost :) porad si snimi hraje , ucime se barvicky a pojmenovat emoce :)
- hezký
- drahý, špatně popsaný a ještě nefunguje . U pískacího krtka je to, že nepíská celkem zásadní. \jako když neseje secí stroj:-)
- vhodná pro batolata, velmi oblíbená hračka
- Kvalitní zpracování
- Rychle dodání
- Rozvíjí a učí
Hra naprosto splnila naše očekávání. Dcera si s tím vydržela hrát hodinu. Skládala vajíčka na sebe kdy ji to učilo trpělivosti a přesnosti. Skvěle zpracování emocí. Velké plus je látkový pytlik do kterého vajíčka vložíte.
Za nás doporučuji
- Vnučka tu kačenku miluje, už jednu rozbila(tam upadlo kolečko) takže jsme objednali náhradnici :-)
Heky provedená dřevěná hračka
Vnučce se líbí.